Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znam al znam da se lozis na svabe al nemozes priustit ni dvicu ni kocku ni 190ku a ni jaje et je+bo me otac ako nije tako
Skodo moja, proizvodnje ceske,kud god s tobom krenem, ja se vracam pjeske......
Prednja strana izgleda lijepo sve ostalo je ćisti promašaj, od cijene , izgleda, opreme i voznih karakteristika osnovnog modela. Ovaj model ni po ćemu osim po dužini ne pripada segmentu b klase i stoga ga ne treba gurati u istu. ko voli škodu doda 10 posto i vozi aktualni model Oktavije koja u stvari i predstavlja taj sve bolji Škodin imidž. A ovi ostali manji modeli ranga su dačije i drugih jeftinijih proizvođaća.
Ovaj konkurencija Kia Ceedu? E moji vi.
Jeku u Ukrajini je najtraženiji.
Nisam ni rekao da nevalja Skoda, jer je i ona sama jedan dio VW industrije.... Imaju lijepih modela, a i prodaju se na zapadu veoma dobro i na cestama su cesto vidjene.......posebno u zadnju godinu model Yeti..... A oni stihovi su nista drugo nego mala sala.....nemoj te sve shvatati zaozbiljno ......PEACE ! POZZ
ako nevalja Skoda, kako moze valjati onda VW? Ne kontam.
ok auto, koliko para toliko muzike, to smo davno naucili. ALI, sta je sa ovom hostesom pobogu kad god se koje auto predstavlja ili sta vec ova fudbalerka u prvom planu, nadjite joj vise kakvog zagondziju i skinite nam je sa ekrana puno sarajevo djevojaka :)))
Sajo, prijatelju, ne volim , niti sam kada volio da se hvalim, ali kad vec mislis da nisam nikad sjeo u neko auto, da ti pojasnim..... U zadnjih desetak godina, sam se navozao i Mercedasa, BMW-a, Audija, koji su svi bili moje vlasnistvo. Hvala Bogu kazem......Trenutno vozim novi Passat Highline Vollaustattung,170 PS, a tebi zelim sve najbolje u zivotu i da se navozas najboljih auta na svijetu......Svako dobro
Samo Octavia, ovo auto je produzena Fabia... Ja imam Octaviu FL i auto je top, a glupo je porediti da su Fluence i Cruze direktna konkurencija kad su ova dva auta reda velicine kao Skoda Octavia FL. Ja licno ovo auto ne bih uzeo u razmatranje i prije bi izbor pao na Cruze. A za ovog sto pjesmicu pjeva da se vraca pjeske kad negdje podje kazem da taj nije u zivotu sjeo u noviju Skodu, a kamo li provozao je. Ja sam sa svojom presao skoro 180000 hiljada bez ikakve dodatne intervencije osim redovnih servisa. ASA PSS Odrase gu.z.ove ljudi!! Jednom samo uradio servis i reko fala dovidjenja nikad vise!!
Skoda je super auto,samo je los servis skoda asa pss sarajevo,to su pravi otimaci para i neljubazni su uzas,samo ih to kvar.
SKODA DA JE VALJALA NEBI IH VW IZ KUSURA KUPIO KAO STO JE KUPIO LAMBORGHINI DUCCATI AUDI PORSCHE SEAT JER ZNA SE VW FIRMA JE NAJJACA NA SVIJETU STO SE TICE AUTO INDUSTRIJE
KOGA BOLI MUDO GDJE JE STIGLA I KADA KAD NAROD NEMA STA DA JEDE POSTENO
RUZNO!
Nije mi jasno zbog cega je ovoliko odignut, i naprijed i nazad pogotovo... Pa nije ternac??? :S
Škodina alu felga 16" je 800 KM - najjeftinija Toyotina alu felga 16" je 520 KM - najjeftinija Od kada je to Škoda postala kvalitetnija od Toyote? Napravili su prometa radi ne plaćanja poreza, tu su ufatili zamah ali sada stvarno nema osnove za davanja novaca na palanački brand i to po puno većoj cijeni nego što to u stvari jeste.
jos malo dodas i polovnog pasata cc a uzmes i raja svrsava kad te vidi