Ofanziva se nastavlja
0
Škoda predstavila novu Octaviju Combi
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skoda simply clever
Fantastican porodicni auto.
imam para mogu sve vi mi dali legalno pa vi i dalje serite i placite nesposobnjakovici a ja odoh sa prijateljima slicnim meni a ovo auto jeste za bijedu
ahoj kamaradi iz bosne, ja sam ceh i vozim feliciju. kada idemo sa porodicom u Hrvatsku onda vozimo sa sobom supu u prasku, kavade, gambrinus pivu i trosimo pari samo za kruh u hrvatskoj. vi nas nevolite jer je nasa skoda svijetsko auto a vi vozate golf II ili staru mecku ili bendzu i mislite da nasa skoda je za sirotinju. JAO KO OVDJE PISE KOMENTARE, PA TREBA OVO ZABRANIT (JUJU)
Auto za bijedu...cuj Skoda...
Drug nece ti tolika razlika biti u cijenama, pogotovo ne kod nas zbog nize stope PDV-a nego u evropskim drzavama. Kod nas je procjenjeno povecanje cijene od samo 3% u odnosu na prethodni model. Sto ti ga otprilike dodje nekih 40.000 KM za model 2.0 TDI u Elegance paketu opreme. Najskuplji Rapid ti je 32.000 KM a i dimenzijama je u biti Fabia sa gepekom, cak sta vise manji je od prvog modela Octavije, tako da mislim da mu realno nece biti nikakva konkurencija, ko bude imao nekih 30.000 da izdvoji prije ce uzeti Octaviju 1.6 TDI Ambiente nego Rapida 1.6 Elegance.
mana nove octavije je samo cijena jer ce biti puno skuplja u odnosu na proslu generaciju.. sad pocetni model 1.6 tdi je oko 38.000 hiljada a prosla generacija se mogla kupiti za 34.000 i to sa dobrom opremom(elegance + jos stvarcica) valjda je to zbog rapida?!
Ne mogu da vjerujem, 2.0 TDI sa xenonima cca 70.000KM...na mobile.de i autoscout-u...
i sta treba da bude skoda kao dacia? da posalju sve pametne ljude iz mlade boleslave, vrchlabi i kvasini? octaviu II facelift imam i vozio sam golf 6. golf 6 je jeftiniji, neke stvari su kvalitetnije ali je definitivno pobjednik octavia. u nove verzije je skoro sve isto. ko sta voli nek izvoli. a da vw da skodi da proizvode bez ogranicenja onda bi superb ostavio passata daleko iza sebe. npr. stave 170 kw u passata a u superb najvise 125 kw. ista je politika audi-vw. audi ima 3.0 tdi a to je njihov patent i neugradjiva se u passata. mislim tdi motor.
ja neznam sta VW radi, unistava svoj brend smanjuje potraznju za Golfom i Passatom zbog ove skode...eto pogledajte.. ja neznam stvarno... golf je bolji i passat vjerovatno od nje jer su i skuplji al nerazumijem skoda sve vise napreduje...
jes dobra