Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moze
Ovdje nisu spomenuli da je ovaj Leon Cupra oborio rekord na Nurburgringu, pa je to sada najbrzi automobil sa prednjim pogonom, sa vremenom od 7.58.44. Neovisno o tome, slozili su odlican paket, meni licno i bolji od Golfa GTI, prvo jer ima vise snage, drugo jer se ESP moze potpuno iskljuciti (sto je nemoguce kod sedmice GTI) i treca stvar, auto ima mehanicku rucnu kocnicu, a ne onu elektronsku. Valjda ce trziste prepoznati sve kvalitete ovog automobila :)
Zadnji dio isti kao Golf 7
predivan dizajn Seat-a svaka cast!
ovaj što je "jači" (280) garant ce bit 2-3 hiljade skuplji a samo jedna desetinka razlike u njima...i konjske snage, al na papiru.
wow,kako je moćan ovaj auto