Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekako je previše valovit :)
Druga generacija je do sad najljepsa.
je li ovo neki mjesanac iz koreje i opel astra
Seat mi je u zadnjoj generaciji broj 1 što se dizajna tiče, tačno tako mislim da auto treba izgledati, i lijepo i oštro i sportski i elegantno, samo nisam znao nacrtati. Ne znam što im je trebalo ovo zadnje LED svjetlo po cijeloj širini, čisit kič, ali sad je to izgleda obavezan detalj. Sve sam mislio da ću se naviknuti, ali kako vrijeme prolazi, sve je gore.
Po mom mišljenju je prošli model puno orginalniji, ljepši i agresivnije izgleda, a ovaj mi naprijed liči zbog ove haube na nove Audi-e, a pozadi uzeli fazon sa ovim spojenim štopkama od Porsche-a...
Sto mrzim ova stop svijetla povezana.
@damir0201 Svi se posli sad na to furat' sto je definitivno dodatno zasralo situaciju :D
@damir0201 Baš je ovo zadnje svjetlo po cijeloj širini kič žešći.
golf za sirotinju
Pa i golf je sirotinjsko auto...