Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako se nevaram BMW je prvi testiro seriu7 ali samo japanci imaju petlju da se suprodstave naftaškoj mafi a to je cilj ovaj auto,sada izgleda preskup ali kada to bude u 1000000 komada to če da bude kao sada hibrid.Cilj je pokazati da može bolje što za sad ne znači jeftinije.
IZVOR AUTO MOTOR SPORT Novine Rangiranje brand vrijednosti Toyota ponovo najvredniji brend U japanski proizvođač Toyota će umrijeti u 2014. Najvredniji brend automobila na svijetu. S druge burst slijede Volkswagen i BMW. Očekivalo se da će umrijeti Rješen brend vrijednosti američke rejting agencije Brand Finance, die ukupno 1.000 kompanija izlistanih. Toyota je tako od 2007. godine neprikosnoveni lider dieser rang. Procijenjena vrijednost brenda japanskog proizvođača automobila umre agencija na 25 $ 979.000.000.000, pretvoriti 20 milijardi eura. VW vrijedne njemački automobilski brend Na drugom mjestu slijede VW, prvi njemački proizvođač automobila, čija se tržišna vrijednost procjenjuje na 23 $ 666.000.000.000. Rang 3 je BMW s vrijednošću brenda od 23,236 milijardi dolara. Među prvih 10 se nalaze s Mercedes-Benz (20 298000000000 dolara, rang 4) i Porsche (11.241 milijardi dolara, rang 8), dva druga njemački proizvođači. Najvredniji američki proizvođač Ford će biti navedeni u vrijed
TOYOTA nije Dzabe Najveci proizvodac na Svijetu nego i najvrijednija Auto Marka na Svijetu I LOVE IT TOYOTA
Umjesto nitra mu naspes kisele, leti auto!
Kako mislis da mu naspes kisele vode, kada u pogonsku jedinicu se sipa vodonik a kisik uzzima iz okoline a voda izlazi na izduv
Nemoj biti memo drot
malo dizajn docerati ali ipak ovo nije vozilo da se gleda vec da se jeftino vozi
Mislis ekoloski
Da da ekoloski jeftino, lapsus u kucanju
A ja ruznog auta braco draga. Ova Toyota sa svakom serijom sve ruznija i ruznija. Odzada neda gledat u sebe, ko da su ga djeca u drugom razredu osnovne crtala na casu likovnog :)
klix zaista ne mogu da shvatim ovoliko grešaka. prvo ovaj automobil se već od 01.08.2015 nalazi u prodaji u Parizu u salonu Toyota (na šanze lizeu). probajte malo proguglati pa ćete vidjeti. bio službeno i vidio svojim očima(prvi put i meni djeluje nekako svemirski posebno zadnji kraj). dakle dajte molim vaas malo više kontrole vaših tekstova pa nismo mi baš idioti u tolikoj mjeri da nam možete takve stvari plasirati.
nemam pojma nisam dugo prolazio. nik je onako reda radi tarčinski. znaš kako je kada često ideš za mostar stalno prolazim kroz tarčin i tražim logiku kako je dobio ime tj. šta znači. rekoh eto neka ga i meni
Aj rili kent rid dis. Tako grbavo i nakaradno preveden tekst ('ići ispred', 'stoji za' i sl)... Još se ni izvor ne navede.