Peto izdanje
4

Renault predstavio novi Kangoo, u šarolikoj ponudi bit će i električna verzija

E. L.
Novi Renault Kangoo nudit će se u dvije putničke i dvije teretne karoserijske verzije, a u prodajne salone stiže u prvoj polovini naredne godine.

Renault će i novu generaciju svog višenamjenskog i naglašeno praktičnog modela Kangoo ponuditi u putničkoj i teretnoj karoserijskoj verziji, a u francuskoj automobilskoj kompaniji ističu da konstrukcijska rješenja koja sa sobom donosi novi Kangoo osiguravaju najbolji pristup i iskoristivost prostora u kategoriji.

Bolje opremljene putničke i teretne varijante kriju se iza naziva Kangoo, a za manje zahtjevne kupce Renault će skromnije opremljene (ali robusnije i jeftinije) verzije nuditi iza naziva Express.

I putničke i teretne opcije nudit će se s kraćim ili dužim međuosovinskim rastojanjem, a pored benzinskih i dizelskih motora Kangoo će se nuditi i u opciji koju će pokretati samo struja. Za prijenos snage na prednju osovinu na raspolaganju će biti ručni i automatski mjenjači.

Renault će novi (peti) Kangoo proizvoditi u Francuskoj, a verzija Express proizvodit će se u tvornici u Maroku. Prvi primjerci u prodajne salone trebali bi stići u prvoj polovini naredne godine.