Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mercedes je Mercedes sa njim se ne moze niko usporedjivati. Svi drugi brendovi imaju svoju neku ljeptu ali Mercedes kao da dolazi iz nekog drugog svijeta, jos kad na to dodas AMG to vise nije auto vec neki svemirski brod.
Imam jednog malog😊 al za ovakvim mi srce puce😂😂😂
prelijep, divan, krasan ali da li baš kao jedan recimo dvosoban stan od 60m2 u sarajevu i još jedan solidan auto. ne toliko dobar nije. ovo je (tako bar smatram) glas zdravog razuma
došo jaro iz njemačke, bošnjo, u vakom nekom gl-u, krenuli jarani na izlet prema bukoviku, malo terena, lošija cesta... stao bošnjo sa gl-om 4x4, ne mrda, neće dalje, da mi šta ne zagrebe odozdo, zbori! živa istina! sutradan jaran jarinog jarana sve ih potrpo u svoju ladu nivu, dovezo na vrh brda, vratio kućama... bošnjo iz njemačke još lječi utiske... :)
Sve je super al zasto ovaj displej ubace ovako, kao da je neko stavio neki tablet u auto..Mislim , auto je vrh , al uvijek moze bolje ...:)Mislim, serem dzaba, vozim auto staro 10 godina, al eto,...:)
pa ti onda vozis relativno novo auto :)
Razumijem kad to ubace u manje modele tipa A,ili B..al brate ovako je i u C klasi, A evo i G koja treba biti fckn luksuz