Noviteti
0
Rastegnuti Phaeton
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo-X portal isto
jebalo vam sarajevo-x.com mater u supak
ko kupuje ovo sranje. za iste pare mozes kupiti bmw ili mercedesa ili cak mozda audija a8
skidam kapu VW.Auto je mrak
dobar nema sta.!! nego zna li ko kakvu stranicu o golfu 3 ,trebam nformacija a nidje ih ne mogu na netu naci!! hvala
zelio sam ovakav dok ga nisam kupio :D
dobar im ovaj golf :)
Ej sad VW sere sa svojim limuzinama!! Sto to? Pa phaeton je luksuzniji i od 7 a i od A8. Meni je i bolji a i ljepsi, usput jestel vidjeli novog PASSAT-A!!! :)
audi A8 i BMW760Li su 100 puta bolji,a VW sere sa svojim "limuzinama
hej "jebem te glupa" - glup si
treba da se vozi u golfu dvojci, i to X paket, onaj najofirniji. jer takva je i drzava. glup si ko kurac sine, jel ti to tata radi u nekom ministarstvu pa volis tu iluziju bogatstva i moci dok raja umire od gladi?
jaoo bas bolji nego nas:D!
treba da se presjednik vozi u s-paketu! de ne budalasajte, nisu nikom plate nestale sto su kupljene 3xA8 nego su nestale zbog globalno loseg vodjenja drzave
bas me interesuje u kojem ce ga vremenskom roku nabaviti ona troglava azdaja na celu nase drzave. ne jedan nego tri, da se ne ugroze vitalni nacionalni interesi
opasno me podsjeća na sulejmana tihića