Spremna sljedeća Z generacija
0
Prve fotografije novog 370Z
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi stvarno niste normalni, kakav Porsche. Ovo ne liči na Porsche ni jedne sekunde. Ovo je isti kao stari 350Z, samo su mu malo promjenjena prednja i zadnja svjetla i interijer. A ostalo je identično.
Fkt tukne na Porsche, na skoro sve novije serije naravno, eto koje...kad sam vidio thumbnail, i konto sam da je Porsche, kad ono Nissan :)
Porsche ili se samo meni cini....
čije vrijednosti znaju cijeniti pravi ljubitelji \"vozačkih\" automobila. hahahahahahahahahahahahahah.....
ma ovo djeluje smijesno. ovako zdepast model tesko da ce vidjeti serijsku proizvodnju ;) vjerovatno je jos jedna podvala u pitanju.
Slab dizajn, pogotovo zadnjeg dijela auta, interijer skoro isti kao u 350Z
na koji porsche tita ti?
photoshop xD
Sta je sad pa ovo? Ne da podsjeca, nego je isti Porsche :S