Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prednji kraj neodoljivo baca na novi Volvo S60...
dje su oni papci sa svojim GOLFovima dvojkama...nesta se ne cuju...sad ce,sad ce..bilmezi maloumni...ajmo komentari ...
ljudi izbace dobro auto i neki su tu odmah da ga posijeku; dok se KIA samo bori za svoje mjesto pod ovim nebom!
Dobar autic, ono bas pojava! i ova retorika kako lici na ovo ili ono; ili to da je na autu ukradeno to i to, je bas bezveze. Danas svaka linija auta je bukvalno Deja-Vu, tj. postoji ili je vec postojala tako da vecinom samo imamo prijasnju reciklazu u novih modela sto je zastupljeno kod gotovo svih proizvodjaca npr Bmw, Audi, Mercedes i sl, tj. svaki im je model isti iz godine u godinu, ia jos namicu pare! Pih..
dobro su se popravili i kia i hyundai,kad poredis prije 5-6 godina i sada ]
Vozim Kiu Ceed i mogu reci da je odlican auto. Vozio sam Golfa i mogu reci da nije nista posebno. Prenapuhana cijena za prenapuhane performanse. Kia definitivno zasluzuje vise paznje na nasem trzistu, narocito zbog povoljne cijene i bogatog paketa opreme. Go, Kia, go!
Lici malo na Mondea sto je po meni super jer je mondeo stvarno pila nad pilama, a sto se tice ovih sto prde po KIA vozilima samo nek skontaju da je kia medju rijetkim koji nisu osjetili recesiju jer im je prodaja cvjetala a tu je i podatak do 7 godina garancije o kojoj mnogi mogu samo sanjati. KIA je postala trn u oku vecini Eurposkih proizvodjaca vozila.
kia kao kia, smetje
slusate ja bi ovo odmah kupio da bi imao love...steta nemam....ali za mene kia super i jeftino...i bas lici na ford mondeo...
meni lici na forda
malo su ukrali od opela...........al nije losa...