Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo protjeras jednom bosanskim makadamom i taj je gotov....Ima da svijetli unutra kao bozicno drvo :-D
188 plus 470 daje 691? samo po klixovoj racunici
Nekako kad kazes Tesla , ne asocira bas na super auto od 50000 KS :)
Dozivotna garancija na baterije, besplatna punjenja baterija po citavoj Evropi, satelitski internet,.... jeste li i dalje za VW?
Posto si ti mnogo ogranicen sto se tice tehnologije,Tesla ima predstavnistvo u Evropi. A baterije se mogu puniti i na obicnu 220V uticnicu :p. Pogledaj na youtube sta je buducnost auto industrije. I ne mjenjas baterije nakon 100 000, nije to VW hybrid.
Za 45min i dzaba punjenje ja bih rado sacekao. Ne kazem ja da je ovo auto za BiH, nije za nas nista ako cemo iskreno. Ali u EU, mnogo jeftinija registracija jer nema CO2 i besplatno punjenje i internet... A to za bateriju, nju ne mjenjas o svom trosku, otkud ti to! Ne vjerujem u hybrid-e! Prius trosi kao svaki automobil osim ako ne zivis na nekoj ravnici gdje mozes koristiti e-drive koji ubrzava do 40km/h a sve preko je benzin....
Jos sad kad izadju s modelom X na proljece..bit ce jedan od najboljih u SUV klasi..