Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozis ti moj qr.ac, a ne Audi RS4...
Najbolji auto,bez premca....
slazel se iko sa mnom da prednji dio ovog lexusa lici na prednju masku najnovije toyote aurisa?Ipak su oni ista kompanija....Mislim da je mnogo jednostavnije i jeftinije kupiti aurisa......sem oni koji ganjaju sminku, mada kod nas nema puno takvih....
mozete gledati slikice, a mozete i zaraditi i kupiti ovakav auto...regajte se na www.sitetalk.com/leticinc za vise informacija obratite se Mr. Google-u :)
HeHeHe, svaka cast, posteno si me nasmijao. Il je Golf II u pitanju kod ovog retarda, ili ova varijanta ne polozeni testovi :) Ne javlja se, mora da je otisao da baci drkicu, da se smiri, kakav on i RS4 hahahahaha.
Jado jedan, ne znas napisati post kako treba, 20 gramatickih greski... Al bitno je da se vozi audi RS4 4.2... Sad nam mozes fino priznati da vozas golf II, unutra imas CD Mp3 i tespih,,, to ce proci da ti povjerujemo, al nekako mi ovaj CD opet nerealan... haha Prolazi mi kroz glavu da si neki levat od 15, 16 god koji cita auto moto novine, a nema jos ni testove polozene!
NIIIIHAAADEEEEEEE
Ovi leksusi izgledaju kao prosjecne mazde iz 1998. Koliko god on bio hibridan ili sta vec, definitivno su ruzna i vizuelno neoriginalna vozila.
Idi jado skupljaj marke za škodu šta ti znaš šta je prepakovano i šta je kvalitet da si imao priliku voziti biojesnog audija ja vozim aduja rs4 2007 4,2 v8 a ti sigurno voziš feliciju 1998 ko je sad levat? ha ha ha ha jade ne bi tako pričao
extra je
Cudo nije na atomski pogon.
kontaminirano japansko smeće ta če lexus
Promocia auta u restoranu??? Dok vecinu gradjana u BIH brine svakodnevna poskupljenja zivotnih namirnica,kvazi elita promovira auto koje ni oni dobrostojeci ne mogu da kupe. Kapitalizam bez morala,gdje jedan posto drustva zivi kao prazit na grbaci obicnih gradjana.Takav kapitalizam egzistira jos u latinoamerickim drzavama. Sto je najgore od svega,ta kvazi elita je nastala od ratnih profitera i privatizaciskih pljackasa.Bosansko drustvo se toliko rasloilo da na jednoj strani imate ultra bogatase,dok vecina gradjana zivi na ivici bijede.Zato mi je muka kada vidim ovakve skorojevicke parodije bogastva i moci.
sta se iscudjavate. fino se prijavis za testnu voznju na http://www.lexus.ba/forms/testna_voznja.aspx pa tek nakon sto probas mozes pricati o autu.
Nemate vi pojma sta je dobro, ovaj Lexus je definitivno revolucija auto-industrije, all in one, konfort, potrosnja & sigurnost