Toyotin novitet u Frankfurtu
0
Predstavljen redizajnirani Avensis
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Tuzlak, Japanci bi trebali Švabama poslati knjigu \"Kako napraviti pozdano auto\" i onu \"Kako napraviti jeftino, a bolje sportsko auto od drugih\" ;) http://www.youtube.com/watch?v=uDP7Pty8Qnw&feature=player_embedded
JAPANCI BI TREBALI IZDATI KNJIGU IDIOTIZAJM U DIZAJNU!
FGR -koji si ti papak ccc
Blago receno ODVRATAN DIZAJN!!
ima jedno mjesec dana
Ovo je drzava dvica i kadrija, ne mogu ih ocima gledati vise. Nemojte mi suplju o standardu vamo tamo, auto je luksuz, ako nemas za sigurno i ispravno auto, ima bus i tramvaj pa izvoli, a ne da ugrozavate zivote drugih, kao sto se desava svaki. Ali za ljude s takvim mentalitetom i nije nista bolje. 95% vas je onih koji se kunu u dvicu, obozavaju cevape kod siptara i protive se svemu sto je novo, ne govorim samo o autima. Svi hoce neku promjenu, a kad dodje ta promjena svi se zale, niko i nista vam ne valja. Stvarno volim ovaj grad, ali me psihicki unisti kakvi su ljudi. Nema morala, kulture, nicega, samo pljuju i zale se. A to su vecinom oni koji i nisu iz Sarajeva. Cast izuzecima, ali nazalost, sve sto je lose je u 90% slucajeva sa lijevim imenima u potpisu.
@kes .....hoces li rumunsku daciju.
Koji ste vi likovi. Pa mislite da zato sto vi nemate para za neko auto, da SaX radi vas ne bi trebao ni objavlivati novosti? Ovo je rubrika auto i logicno je da ce se objaviti sve novosti, a ne da vas prvo pitaju jeli vama to odgovara i da li imate dovoljno kesa.
prikazite nam nesto ekvivalentno, nasim bankovnim racunima...
dobar ko zmaj, samo da je covjeku para....