Aristokrata opet na tronu
0
Predstavljen novi Jaguar XJ
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predobro
Samo da vam kazem da ste vi djeca sto pricate gluposti protiv XJ-ta. Ovaj auto je nesto sto NIJE ni audi ni bmw a bogami ni mercedes. Ovo je gospodsko auto !
e nek si im reko , a svi sliine po njemu! \" ma ne valja \" a svi gofove trulje voze hahahah znaš ti nas ...
Gdje ovaj gore nadze Mondea u PM
Jaguar je bio i ostao JEBACKI automobil, jedino sto sve vise i vise vuku na Bentley, a pogotovo ovaj model koji je citi Continental GT, pogledajte samo zadnju stranu.
samo da pozdravim najvece auto-strucnjake na svijetu- carsijanere !
malo je reci da je dobar. Zanima me gdje je ovaj strucnjak @realan vidio mondea u svemu ovome? previse citas auto-magazine. nazad lici na lanciu deltu, sam oblik svjetala i to je to. dizajn je perverzija, interijer jos veca, motori...kako god, ovaj put mecka, bmw i audi ne mogu ni da prismrde. prije su i imali neke sanse, sad im je kapak :D
jaguar uopste nije aristokrata, nego aston martin i morgan
ovakvu ljepotu i perverziju vrijedi gledati svaki dan postoji nesto sto prosjecan Bosnjak ne moze da shvati a to su autorska prava i prava na ustupanje materijala tj. da ne moze da se tek tako CTRL+C pa CTRL+V sa ostalih portala postoje zakoni naucite se,uljudite se vise p.s i zato SA-X postavite ovu perverziju ponovo i sutra
Mogli su vala napraviti nesto unikatnije. Ovo je cisti plagijat Mondea, A6 i Mercedesa....