Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raja zaboravlja ko je izmislio pojam sportska limuzina..
Sad ce prosjecni balkanac reći "yebo to zadnja vuca nestabilno" :-D
ako je zadnja, onda se ne kaže vuča nego gura :)
Nema bez svabe nista.
Još jedan pokušaj da se sustigne nova Giulia..
@morski_pas Giulia je stvarno prva prava alfa nakon 40 godina, tj limuzina sa zadnjim pogonom i supermocnim motorima, pravi talijanski bmw.
Ko prvo u Giuliji je stari prerađeni Ferrarijev motor, ko drugo ovaj BMW sa skoro 50 konja manje od Giulije, ubrzava do stotke isto ko i ona, za 3,7 sekundi. Tako da, to su neki parametri koji se gledaju, a što se tiče samih motora tu se talijani nemaju šta porediti s njima. Sjetimo se samo McLarena F1 sa BMW-ovim V12 pod poklopcem
Lud sam bio za M3 verzijom ali sad samo terenci doleze u obzir. Ne sjecam se kad sam im’o obicno auto. ☺️
Pežo na mom ležo, Reno na moj kreno, a Citroen na moj natakaren. Eto, da budu sretni i fanovi ovih gov ana
Sad će doći onaj lik i napisati: "I kaže pežo, reno, citroen.. nema bez švabe ništa"
Dobra mašinerija.