Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bude TT FBiH Plus, uzimam! LOL
Ovo je jeftino!!! I felge su dobre, nećete valjda reći da su trebale biti zelene. Dobro piči, dobro izgleda....BMW-ove i AMG-eove ujeda.
STA SU PREDSTAVILI CRVENU FARBU NA FELGAMA HMMMM SRANJE SVE ISTO
Audi r8 za siromasne... :p
KAKAV JE TO HARAM NEGODOVATI OVAKAV AUTO ZBOG TOGA ŠTO IMA RS . . . MADA KO GA MOŽE PRIUŠTITI NE RAZMIŠLJA O TAKVIM GLUPOSTIMA . . .
JOOOJ JESTE DOBAR ŠTO BIH MU DUŠU VADIO
ja ga bojkotujem, zato sto je RS. Srpski lobi.
Toris 8,5 litara.....HOW YES NO. Gledao sam clip kako preradjen TT RS der audi R8 ko slinu. Ovaj audijev petak je predobar motor
Ma u Audiju se drogiraju opasno. Cijene su im previsoke u poređenju s konkurencijom. 60.000 eura već zalazi u Porsche-ove cijene, da ne govorim o luksuznim terencima, sportskim limuzinama itd. itd P.S. Felge su ružne al pravo :))
ja se više ne mogu voziti u neudobnim autima, jednostavno ne mogu da opišem koju nelagodu osjetim kad sjednem u neki auto koji nije od kože unutra i koji košta ispod 100 000 KM. Moraću naručiti nešto ovakvo , jest da je kriza al opet ja moram da vizim nešto ovakvo, inače ću biti nesretan ! Moj život neće imati smisla