|

FOTO
/
Predstavljanje nove Lancie Ypsilon

Predstavljanje nove Lancie Ypsilon
0
F
FENA
16.2.2011. u 09:18
6
komentara
0

dijeljenja
1/4
2/4
3/4
4/4
Predstavljanjem nove generacije gradskog modela Ypsilon u Ženevi, Lancia će obilježiti 25 godina ovog modela na tržištu. Od lipnja ove godine automobil stiže u europske salone, a, interesantno, na tržište Velike Britanije i Irske stiže s Chryslerovim logom.
Ypsilon je do sada prodan u više od 1,5 miliona primjeraka. Mali luksuzni model i dalje je ostao vjeran gabaritima manjim od konkurencije te u novoj generaciji mjeri 3,84 m dužine. Po prvi puta Ypsilon će biti dostupan s peterim vratima što će bitno uvećati funkcionalnost.

Lancia Ypsilon može se pohvaliti izuzetnom ekonomičnošću, zahvaljujući cijeloj sili novih tehnologija grupacije poput TwinAir, MultiJet II i Start&Stop. Za vizualni vanjski dojam pobrinuti će se opcijska prednja ksenon i stražnja LED svjetla.

Automobil će pokretati 1.2L atmosferski benzinac s 8 ventila i 69 ks, te 0.9L TwinAir turbobenzinac s 85 ks (145 Nm pri 2000 okr/min.). Dizelaš je obima 1.3L i razvija 95 ks. Za one koji su još uvijek više skloni pogonu na plin dostupan je bazni 1.2 benzinac s tvornički ugrađenom plinskom instalacijom.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...