Najmanji sportski Audi
0
Potvrđen dolazak Audija S1
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes jes sigurno ce biti konkurencija bmw-u 135 lol - sto ne mogu preseravanja oni to da hoce gruhnuli bi zvijer od 3.0 ispod haube minimalno nego navlace raju sa vec uspjesnim dizajnom i bace im kost o nekoj sportskoj preformansi - jos ce reci i da trosi 7 l gradske voznje
Ma svaki put o svakom autu na sa-x dodje se do golfa 2 i majke. Ako vam se nesvidja nemojte komentaristi ili recite neke mane al bez psovki Auto lijepo izgleda, sminkica ali ja sam uvijek bio vise ljubitelj sedan tj limuzina tako da za mene iako nije u segmentu audi a4 najbolji audi do sad.
sta ti imas protiv golfa 2 licno ti y3bem mater papansku auto je znaci VRH
Najbrza verzija je RS a ne S.
ja ti licno mater j.e.b.e.m. seljacku sigurno imas golf 2 pa mislis da su i dalje najbolji na svijetu.
Hamooooo VW nije osjetio krizu...On je odavno u krizi... Mercedes je Glavni!!!!
http://www.vrazici-x.info/sport/2900-odlueno-u-finalu-sp-a-minuta-utnje-za-srebrenicu
A VW je osjetio krizu??????????? Zacepi gubicu!!!!!!!!!
Svaka cast za Audi, jedina fabrika koja nije osjetila svijetsku krizu :)