Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta da se kaze porse je porse
i kaze citroen, pezo, reno.... Ma nema bez Svabe nista. Sisajte ga hejteri. vama u inat.
imao čast probati ga. za te pare malo slabo. premalo auto i to je to. za iste novce može se dobiti veći suv (BMW ili MB)
ne kažem da je macan suv nego pravim porđenje cijene. malo preskup,tijesan posebno na zadnjoj klupi. ako bi čovjek tjerao mak na konac na zadnjem sjedištu osoba od 180 cm se ne može namjestiti izuzev ako je vozač ispod te visine. zato sam ga i uporedio sa mb i bmw kao premium brendove. ne sa onim iz nižih klasa.. realno za ovu cijenu može i vrhunski terenac toyota land cruiser V8 sa 285 KS. čudovište od vozila
Opet se ti pravis naivan. Poredim sta sve dobijas za cijenu jednog macana koji ima konfora kao dvosjed. Puno para a malo muzike osim ako ti nije muzika to da komsiluk prica joj vidi on vozi porse
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
bas je macan! :)
Nema u zadnje vrijeme nista o francuskim kantama....nisu novinarima uplatili globu da kenjaju o njihovim vozilima.
Nema bez svabe nista.
Pa gdje si Movie, jel ti zao sto je Mercedes pao na moose testu pa pises da test nije uredu HAHAHAHAH Sto li onda recimo jedan Nissan Pulsar (i vecina drugih auta koje su testirali) glatko prodje na 79 km/h ako bez svabe nema nista??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
e jesu ga ustrojili svaka čast, izgleda vrhunski kao i svaki porše...
Porsch je postao statusni symbol. Nije to za svacijeg dzepa.
Nije nikad ni bio za svačijeg džepa :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)