U čast slavnom 356 Speedsteru
0
Porsche 911 kao Speedster
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala je dobarrrr......
E to je prava boja, Pure Blue, da li zna neko tacnu oznaku ove boje, kada zelis traziti negdje da ti ofarbaju auto u ovu boju?
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Vidite ovo ! ;) Koja ŠPICA !!!
Realno, kome trebaju ovi opisi fizickog izgleda auta u svim tekstovima o autima, kad su tu slike... fakat ne kontam, pa nije pismena vjezba... i da jest, nije bogzna kakva.. \"Naravno, najprepoznatljiviji detalj je plastični pokrov sklopivog krova, koji svojim oblikom sa dvije grbe dodatno ističe prepoznatljivu formu zadnjeg dijela 911-ke.\" E to mi bas treba, grbavi porsche :D Tipovi motora i cijena je jedino sto treba u tekstu...
jes zanru ovaj lopov treba mu bati je mamu u zove gu
Bakire, toliko si dosadan i pretjerujes da mi se povraca od tebe