Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u yebo te led! ubrzava skoro ko srbija na putu van civilizacije!
ma sve je to uredu al dvadeset cevapa u cjeli somun koja kobasica kajmak luk dvije litre kole i havana torta mmmmmm usput receno joooj sise u ove mlade ko sogan dolma
i sta je bilo kad si se probudio? Ti ako si dosego do Golfa dvice evo čune! Šta ima na Palama?Imal konja povoljnih za kupit sa očuvanim papcima naravno?
nuto fufica :) njamiii
Samo vam mogu reci da je osjecaj haos.Jednostavno se ne moze opisati!Imao sam priliku voziti GT-R u Nissan Europa Centar u Brühl-u kod Köln-a. .PS.: 5 minuta voznje sa GT-R je vjerujte bolje nego 5 onih plavusa sa snimka.
@derim hoce muzara bez grudnjaka da drifta a sofer iskusan u ovakvim situacijama
Oče naš koji jesi, BMW mi donesi, da se sveti ime tvoje, neka bude metalik boje, u ime oca i sina neka bude pun benzina...AMIN... p.s. i de živ bio nek je saobraćajna na meni, da te ne tražim kad me zaustave zbog brze vožnje
Cudo se ovoj na 1:20 implantati nisu teleportirali pod donju viilicu...
ovo je najljepse izmamljen osmijeh na lice koji covjek moze dozivjeti... kakvo ubrzanje, kakav zvuk...
pogledajte.audi s3 takis 0-400 na youtube...
Dobri joj -Atributi u ove.!
ja dosao zbog ove sisate :)
Najvise mi se dopadaju ove 4 sise.
E moj Kemo, ti mislis na Srbiju i kad te decko gu.zi.
ovo cudo ima zracni jastuk u naslonjacu da ne lupis glavom od silne akceleracije
ma \'ta će Nissan, ja bi za manje od 2 sekunde svršio kad bi ga metno ovoj plavuši
učinak nako a osječaj divan,,čuj Nissn..