Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možel' plaćanje u zlatnim kašikama?
Stil felgi ukraden od Alfe Romeo >D
ovo je mile izlobiro kod ceha, eno vec se suska po sumskoj
Skoda = poor man's VW
iz da truf!
Kupis auto koje je vec precipovano koliko je moguce......mada je lijep autic moram priznati
Jao sjedista! Zeliiiim!
Čuvajte se otrovnih pahuljica iz Konzuma, smetljari nas truju svako malo - ribama, mlijekom, jeftinim sokovima, ko zna čime sve ne, a sad i pahuljicama.
smece
nije ovo hatchbak rodjaci, naucite se
Dali ste znali??? Desni auspuh nije auspuh :) već samo aluminijska fora. nigdje cijevi iza...
Nisi baš dobro upoznat! Kod benzinca je auspuh lijevo i desno.
e prijatelju imas dvije izduvne grane , to je prvenstveno bilo namijenjeno većim motorima v8-v 10 da bi toplota i dim brze iz motora izlazili, kasnije se to masovno pocelo primjenivati kod sportskih verzija automobila npr golf gti 4 klipa a dvije izduvne grane , zato sto motor radi jace i brze se zagrijava tj sagorijeva ... itd itd itd ali da ne duzimo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)