Spreman novi supersportaš
0
Počinje proizvodnja Arasha AF-10
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajde pametnjakovicu, prosipaj taj visak pameti negdje drugo. kao mi svi levati ovdje, je li? auto vuce na enza zbog dugog prevjesa sprijeda i vrata koja zadiru do dna karoserije. pogledaj malo, uocices te detalje ;) cuj boje karoserije i stopki razlicite haha.
Boja nema veze sa Ferrarijem, dizajn sprijeda neodoljivo podsjeca na pricu, ane na Koenigsegg ili ferrarija, koji to nema ni na jednom mdelu, zadnje stopke nikako ne vuku na Ferrarija, jer je zuta stopka na Ferrariju, a na ovom je bijela, i gle - ko bi reko- samo moras bit Ferrari fan da bi u ovome vidio slicnost. Linije ne samo da ne vuku na Enzo, vec se i kulturno razlikuju, i zadnji kraj ima zahvaljujuc bijeloj boji nekako izgled razvijenih krila... zato slicnost sa Ferrarijem moze samo da ostane u domenu keramike za WC solje na koje obavim svoju programiranu duznost.
Kombinacija Koenigsegg i Enzo.. al je dobro ispala
Super vijest za balkanske sponzoruse
kolika mu je mjesecna rata?
Arash??? Hmm, da ovo nisu oni Indijci sa Discovery-a. \"chop-shop: London garage\" :D
ma ziva slika enza ferrarija ja klosarije mater im
Jebo ti svaki kopipejst :D Ovo je i japance sjebalo :D