{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počela prodaja novog Volkswagen T-Roca u Bosni i Hercegovini

20.12.2017. u 10:55
0
19
Počela prodaja novog Volkswagen T-Roca u Bosni i Hercegovini
0
Počela prodaja novog Volkswagen T-Roca u Bosni i Hercegovini
U okviru najveće ofanzive modela u historiji, Volkswagen proširuje svoj program modela sa jednim Crossover-modelom kompaktne klase: T-Roc. Novi Crossover Volkswagena donosi svjež zamah u klasu kompaktnih SUV automobila. Automobil, koji je u u urbanom svijetu takođe kod kuće kao i na neprohodnom terenu, od danas je dostupan i za BiH tržište sa početnom cijenom od 35.322 KM sa PDV-om.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
SUV segment brzo raste, prije svega u klasi kompaktnih vozila. Prema procjeni stručnjaka ovaj segment će se u sljedećih deset godina skoro udvostručiti. Zbog toga Volkswagen u segmentu kompaktnih SUV-autombila sa modelom T-Roc uvodi atraktivni model ispod Tiguana.

Volkswagenov kompaktni SUV je vrlo privlačan model koji se jasno naslanja na detalje koje pronalazimo i kod nove generacije Pola. Međutim, T-Roc je opet bitno drukčiji u izgledu i nastupu na cesti. Mnogi su očekivali smanjeni Tiguan što prema nekim tehničkim parametrima on uistinu i jeste.

Već osnovna verzija modela T-Roc ima napredne sisteme kao što su sistem za posmatranje okoline vozila "Front Assist" sa City-funkcijom kočenja u nuždi i prepoznavanjem pješaka, multikolizionu kočnicu i asistent za držanje trake "Lane Assist“. Isto tako, detalji kao klima uređaj, infotainment-sistem "Composition Colour", LED- zadnja svjetla, optička zaštita sa donje strane (crna) i LED- dnevno svjetlo za vožnju u braniku spadaju u osnovnu opremu.Dužina iznosi 4,23 metara, širina 1,82, te visina 1,57 metara. Uz to Volkswagen T-Roc se može pohvaliti i izdašnim prtljažnikom od 445 litara zapremine, čime se ističe u segmentu. prtljažnika i dolazimo do uistinu impresivnog podatka što uveliko nadilazi segment u kojem se ovaj SUV nalazi.

Kao i veći Tiguan, i novi T-Roc će na tržište doći sa efikasnim turbo-motorima, tačnije sa tri benzinca TSI i isto toliko dizelaša TDI.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: