{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Peugeot predstavlja novi Partner

26.2.2015. u 14:00
22
4
Peugeot predstavlja novi Partner
22
Peugeot predstavlja novi Partner
Modeli Peugeot Partner i Partner Tepee kao putnička verzija u 2015. godini dolaze sa novim izgledom. Novi stil, motori i oprema za najnoviju generaciju osvježavaju modele koji su već postali vrlo značajni faktori u segmentu lakih komercijalnih vozila.
Modeli korisnicima donose očekivanu efikasnost i modernost. Kako bi zadovoljile potrebe poslovnih korisnika i kako bi bile povećane njihove operativne mogućnosti.

Peugeot Partner obilježen je svojom modularnošću i kapacitetima po kojima je prepoznatljiv u ovoj kategoriji. Unutrašnja zapremina u modelu L1 iznosi 3.3 m3, uz dužinu od 1,80 m, dok L2 verzija ima zapreminu od 3.7 m3 i dužinu od 2,05 m. Ova zapremina raste do 3.7 m3 u L1 modelu i do 4,1 m3 u L2 modelu, sa dužinom od 3 odnosno 3,25 m, zahvaljujući Multiflex sjedištima.

Prostranost i praktičnost za višenamjensku upotrebu čini Peugeot Partner Tepee jednim od lidera u ovoj oblasti. Sa 15.3% prodaje u Evropi u 2014. godini, Partner Tepee ostaje na visokoj poziciji. Od pokretanja prve generacije u 2008. godini pa do danas drži svoje mjesto na podijumu, u segmentu koji se stalno unapređuje i u kojem je danas četiri puta više konkurencije nego što je bilo u vrijeme kada je počela proizvodnja ovog Peugeot modela.

Novi Peugeot Partner nudi širok spektar motora najnovije generacije motora koje ispunjavaju Euro 6 standarde.

Ukupno šest VTI benzinskih i BlueHDI dizel motora dostupni su na modelima, nudeći od 75 do 120 KS. Ispunjavaju različite potrebe poslovnih korisnika a imajući u vidu i potrošnju goriva koja je niža 15 % u odnosu na prethodne.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: