Od sada i u kompaktnoj verziji
0
Peterovratni Chevrolet Cruze u Bosni i Hercegovini
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Seljak jedan ako nisi znao da je to sve GM (General motors), a GM je americka firma, u jednoj americkoj firmi amerikanci vode glavnu rijec... A GM-ovo je Daewoo, Opel i ovaj de kruz, itd...
I adidaske originalne se prave u Kini pa se distribuiraju sirom svijeta. Kinezi ih samo prave a svi standardi se diriguju iz Njemacke... Koji si ti seljak....
Kako ne kontate da je to i dalje daewoo i da je to uzas. Imao ga je neki lik iz banja Luke i na njega izlijepio naljepnice da mu trosi 16 litara, a njemu rekli 8. Ovo je samo lijepo zapakovana korejska kanta stara 20 godina.
Za potrebe jedne normalne porodice ovo je odličan automobil. Danas je kvalitet kod svih automobila skoro pa izjednačen. Mnogo komponenti na automobilima dolazi od istih proizvođača kao što je Boš itd. A te priče da plastika otpada su u najmanju ruku smiješne. Plastike same odsebe nisu otpadale ni na Trabantu, Varburgu, Zastavi i ostalim jeftinim autima. Ali vjerujem da je neki međed uspio odvaliti par dijelova i na RolsRojsu jer međedi i kamen mogu pokvariti.
Negativne komentare pisu samo ovi vw.Samo je Golf auto, sve drugo su sranja... Ma daaaaaaaaaaaaaaaaj, hebo vas golf vise sviju, kanta svih kanti !!!
azdaja sa pet vratova
Ovaj chevy se pravi u korei i nema ga na americkom trzistu seljak.
Kad su to Amerikanci napravili dobra i kvalitetna kola...
samo vi hvalite ovaj auto...unutrasnje plastike su iste kao na igrackicama iz kineskih prodavnica...iz prve ruke znam da otpadaju plastike jer su nekvalitetne...toliko o automobilu :)))
chevy masina, djaba sto ga neki smatraju nizom klasom to je auto vrhunske klase a ti koji kazu da ne bi vozio auto sa znakom chevya na haubi dokazuju da su neznalice. Zivio chevy. P.S. Ja isto volim svog chevya, prejako auto,kupicu sebi i SUVa jednog chevy, i onda sigurno jos kojeg iza toga da imam cisto reda radi. al eto.
Sjajan auto za svoju cijenu