|

Ovo je novi kompaktni crossover Alfa Romeo Tonale

Ovo je novi kompaktni crossover Alfa Romeo Tonale
21
E. L.
9.10.2019. u 13:51
47
komentara
21

dijeljenja
1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
Prije zvaničnog predstavljanja Alfinog ulaska u svijet kompaktnih crossovera na internetu su se pojavile fotografije koje otkrivaju kako izgleda Tonale, manji brat SUV-a Stelvio.
Na objavljenim (nezvaničnim) fotografijama može se vidjeti izgled Alfinog crossovera Tonale čije je konceptno izdanje italijanska automobilska kompanija publici premijerno predstavila na ovogodišnjem izdanju Sajma automobila u Ženevi.

Manji od prvog Alfinog SUV-a Stelvio - Tonale će se uskoro naći u društvu sve popularnijih kompaktnih crossovera, a fotografije otkrivaju da izgled produkcijskog modela ne odstupa mnogo od izgleda konceptnog modela koji je plijenio pažnju publike u Ženevi.

Vidljivo je da Tonale ima veća kućišta prednjih i zadnjih svjetala, a kamere koje su krasile konceptni model zamijenjene su konvencionalnim retrovizorima. Unutrašnjost sa sobom donosi digitalnu instrumentnu tablu.

Pogonske opcije (među kojima se očekuje i plug-in hibridna verzija) još uvijek su pod velom tajne, a proizvodnja bi trebala početi naredne godine.
Prijavi grešku


Komentari (47)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...