Prije premijere u Ženevi
0
Ovako izgleda nova KIA Pro_cee'd GT
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatna linija,svaka cast KIA
cudo se jos nisu poceli javljati ovi nasi naucnici sto "vozaju" BMW-ove, Audije i Mercedese sa komentarima tipa "ovo je smece" i tako to :)
Kopija nove astre opc
@bomark ...imasš jeftinije rješenje...rikvercom...
54 hiljade kosta model 316d koji ima bijednih 115 konja, bez ikakve opreme, pa ako ti se voza takva bijeda od BMW-a izvoli. S druge strane ova cijena za Kiu je za top model s maksimalnom opremom.
Nek mi se ne javljaju oni koji imaju BMWove.., imam ga i ja i pravo je sranje od auta jer, i pored sve elektronike i sistema proklizavanja, na gumama Michelin Pilot.., zimi - uzbrdo - ni makac! Da trpam 100 kila neceg u prtljaznik, da bi se auto moglo popeti - hvala velika! Kad ovaj prodam - nikad vise BMW. HONDA zakon!
Odlicno auto, i nadasve lijepo i pouzdano!
50 000 KM za 7,9 do stotke... ha ha
@Alen nemoj da se prosipas sa takvim Komentarima...vidi malo cijene Auta pasha moj. A jos nesta...a gde je pecat ?
smijesan si
ovo liči na pravi auto,nije smeće i klepetalo ko reno.
Sve je super. Ali za 50 000 KM mogu uzeti novu BMW tricu f30 u salonu, ili neku polovnu zvjerku... Za malo auto dati 50 000 KM, to je previše
Prelijepa je, neka prica ko sta hoce...
dobro izgleda sto jes jeeees
E vala, 50 milja za kiu je malo reć previše.
dobro izgleda nema sta