Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo su previše požurili sa faceliftom, a i sve da bi kao produkt dobili samo uvećani klon 5-ice. Mislim, o estetici treba voditi računa, ali ne tako da se razlika između 3-ice, 5-ice i 7-ice svede tek na osovinski razmak, a da sve ostalo bude skoro pa identično. Audi je isto podbacio upravo u tom segmentu razlike među modelima, još se Mercedes koliko-toliko drži. Ali et, ko voli nek izvoli.
trica nema veze sa peticom i sedmicom, ne razumijem o cemu pricas. zadnji dio zadnje generacije petice je onome ko ga prvi put vidi malo slican sedmici. uvijek prepoznam koji je u pitanju model bmwa na prvi pogled kad ga vidim, sto nije slucaj sa audijom, gdje svi imaju iste krajeve, samo razlika u duzini
izvugtczr6ctUZBIOINKMLJBH pardon, obrisao samo spermu sa tastature...
Neke ljude bas vid i ne sluzi kako bi trebao. Pa ukucajte na google-u i pogledajte prednje krajeve serije 3,5,6,7 poslije toga audijeve serije 4,5,6 pa mozda i vidite ko pravi veoma slicne modele. Savršen BMW :)
Sve je OK. Kažeš BMW i znamo da je vrhunski auto. Ipak ima ALI...! A to je sličnost s ostalim modelima o kojima je dosta već rečeno. Suština je u pitanju da li je to OK? Za nekoga jeste za druge nije. Ono što mene zanima je dali su se mnogi \"forumaši\" , kritičari Audijevog dizajnerskog pristupa sa familijarnim identitetom dizajna (čitaj sličnost modela), a koji su slavili BMW ugrizli za jezik nakon ove 7-ice... Sigurno nisu, a trebali su...
bmw najbolji al poslije mecke
Dobar tenk, Bundeswehr je vec narucio 250 komada.
kupit cu ga za 30 godina kad bude 2000km....
Balkanci bi puno bolji auto znali proizvesti, samo kad bi svaki imao još po 5 kg mozga u glavurdi :)))
stručnjak, nema ove 7ice sa mauelnim mjenjačem
Sad ce nasi Golfači strucnjaci poceti kuditi i ovog BMW-a tvrdnjama da ce se onaj ko ga uzme za glavu uhvatiti kad mu ode neki dio pa dodje na servis... :)
Ovo je AUTO,a ne kao Skoda ,ha ha haaaaaa
7cu BMW-a cu prepoznati i zatvorenih ociju a naravno ocite su i razlike imedju druga dva modela odnosno 3 i 5-ce. ovaj nike je govorio o unutrasnjosti 5 i 7 i tu se dijelom mogu sloziti da unutrasnjost 7 podsjeca na 5-cu. medjutim raspored u unutrasnjosti je savrsen tako da necu niti zelim traziti dlaku u jajetu, BMW je bio i ostao No1 za mene kada je o audiju rijec, da, ove nove generacije ovog proizvodjaca,a kada govorimo o modelima istog, dosta lice jedna na drugu i tesko je cak vidjeti i velicinu, iako A8 po tome odskace ali izmedju A4, A5 i A6 na prvu nije moguce vidjeti razliku u medjuosovinskom rastojanju ili duzini vozila kako god, ne bih se zalio da imam najnoviji BMW (bilo koji model) ili pak Audijevu \"igracku\" :)
76 slika najbolja :)
Što se razlike pozadine 7-ice i 5-ice tiču, ovaj facelift je to dodatno smanjio. ;)
Kako nema veze, 3-ica je isto limuzina sedan, samo manja od 5-ice i 7-ice. Lijepo od tebe što imaš oko sokolovo za sitne detalje, ali generalno, meni su sva ta tri modela najnovije genracije jako malo međusobno različita (osim u dimenzijama). Evo čak kad pogledam enterijer ove fejslift 7-ice, skoro da je identična enterijeru 5-ice. Istina, još nisu spali na rang Audija po tom pitanju, ali nažalost, na dobrom su putu, kako generacije odmiču...
Sad će stručnjaci reći kako je Pežo bolji, LOL