Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
preeeeeejaaaaak auto je super poslije novog faceliftinga
E jes´ ti dobar nadimak...
koliko su ljudi izgubili smisao za ljepotu kad im je ova šklopocija lijepa... tacno se vidi da su konzumenti parizhiltonizirana metrosexualna (de)generacija.... nikad ovo ne bih kupio. G-Klass - uvijek bih.
Nemaš pojma!
sta je bmw pa pola stvari na mercu je od bmw copy pogledaj te ovaj krug unutra za navigaciju itd to je bmw prvi imo jos davno pogledaj te stopove prvi je bmw izbacio te stopove u linijama pratite malo pa pricajte x3 je manga za q5 uzivo kad pogledas mrcina zvjer..samo bosnjo voza audia i wv pa vi parite oci na njih svaki dan
Bez teksta sam ostao nakon sto sam pregledao slike. Neopisivo mocno izgleda. Ljubitelj sam Audija i vozio sam Q5 ali sve mi se cini da ovome nije ni do koljena.
Dajte ovim ljudima nek vam poprave novu A klasu dok nije kasno. Povezati glk sa ikonom g klasom prava stvar.
Sačekajte da ga vidite uživo! Od X3 definitivno bolji dizajn. Poređenje sa Q5 je stvar ukusa ( oba OK), X3 zaostaje. Interesantno je da X5, X1, zaslužuju pohvale i izgledaju OK, a X3 ne...Moje skromno mišljenje....
Ne sviđa mi se ovaj kockasti dizajn, Audi Q5 i BMW X3 su daleko atraktivniji po mom mišljenju.
Nekoliko puta sam na ulicama Sarajeva vidio ministra Lijanovica kako vozi crni GLK mercedes...
smejem se a place mi se.........