Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je opel. Zlatna sredina.
Nije mi jasno zasto ljudi kupuju opela, daleko najgore auto na svijetu.
Imam opela 1977 godina. Piči!
Novi logo jos vise podsjeca na Z. Opel - moj omiljeni brend :)
Cudo na zivis u svojoj omiljenoj drzavi sa ostalim smecem
Svako pranje Opela manje
Ma ja ba, sta cu uzet novu Mokku od 40 000 KM, bolje za 8000 uzet BMW ili Audi star 15 godina koji ce crknut svaka tri mjeseca al bar se mogu slikOt za instagrama.
Ali polovnjak BMW u parama Mokke od 40 000 KM sa urednom servisnom i kilometrima da sam uvezes iz CH ili Njemačke je puno bolji izbor koliko god ludo zvucalo😁Kvalitet materijala, motorizacija vozne karakteristike dizajn…O cijeni da ne pricamo Mokku poslije neces moci prodati za 15 000 a dobar primjerak polovnjaka BMW uvijek drzi cijenu
Lijepo nema šta