Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad nisam bio ljubitelj Opela, jednostavno mi kao auto nisu nesto lijepi ni vanjskim ni unutrasnjim izgledom ali moram priznati da su naucili lekciju kako se auto pravi.
Opel Popel (njemački: kaka)
valjda je tuka priglupa ženska osoba...
ili jedan bh trkač...
Neki dan razgovaram sa jaranom koji gotivi golfa i reče mi da ne voli opel jer ima problema sa hrđom. Izgleda da ovi "fanovi" folksvagena nisu čuli da su izašli opeli i poslije kadeta.
@Klixan Recimo ja sam imao Kadeta, a sad imam Astru, kadet se raspadao od korozije imao je po svim dijelovima, Opel je naučio lekciju i ovi noviji nemaju nikakvih problema sa tim u šta sam se i sam uvjerio. VW nisam vozio pa ne znam kakav je na tom polju, samo znam da je Astra dobra što se toga tiče. Kao velike probleme kod H i J verzija je težina, stvarno su trome, a to su vidim riješili sa ovom K verzijom, 200 kila lakša od H, 250 i više od J.
@Klixan Slažem se sve. Glavno je da su ta vremena prošla i da su oni koji se pozivaju na to da Opel hrđa uglavnom papagaji koji su to naučili na kadetu.
Kad smo vec kod izlgeda, izgleda da je ne mogu kupiti!
Izgleda da si u pravu.
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opel. Das Auto.