Osvježenje iz Renaulta
0
Obnovljeni Twingo stiže u Frankfurt
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nissan Jazz ne postoji :D
Brate bio sa sarkastican
Meni onako nije los, fino izgleda s prijeda, ali me zanima kakav je s traga. Ma da su mi ovi farovi i ova linija sto ih spaja, te ovaj znak nekako previse u VW stilu.. A fakat lici i na fiata 500, pogotovo na abarth-a, pa ukucajte na google fiat 500 abarth i pogledajte linije..
Cuj kopiraju Nissan,pa Renault je vlasnik Nissana,a mnoga auta rade na istoj platformi,isto kao VW,Skoda,Audi itd itd..
i nissan Jazz ima slicne maglenke. Znaci da kopiraju i Japance. Koji ste vi klocevi.
ja kante od auta, vazda bio i bit ce
FFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJ
čista kopija trenutnog TWINGA samo malo uljepšan xD a vi \"fićo\" provjerite dioptriju
Cuj kopija fice,pa gdje je to fico,bio prije 10 godina,20 godina,vozale se one starudije,a sad fol izbacili novog ficu,koji je skup ko da je od zlata,a ne obicni mali auto...
ma naravno, Francuzi su uvijek kopirali tudji dizajn, sjetimo se tih poznatih jeftinih kopija kao što su npr. Renault 4, spaček... (zzzz) auto ima okrugle maglenke kao Fiat 500 i to je razlog da mu se odmah spočitava dizajn ...pfff Ovaj Twingo je već simpa, a naredni Clio će vjerovatno biti dizajnerski hit :)
Istina je da ce svi novi \"renoli\" biti na ovaj fol, ali je ovo fakat losa kopija fiće. Ovi francuzi bi sve da kopiraju, gdje cete s fićom ljudi? Ovaj twingo nema ni trunku karizme i popularnosti koju fićo ima. Al hajd...
kakav ofiran copy-paste FIATa 500.... ahhahahahaha