Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oj majko... skice novog kedija pa kediji je bolan zar moze kediji izgledati drugacije....bosanske gazde se uneredili kad su vidjele ove skice.
mozda pakuju muda Bogu pod bubrege ali sam presao za 4 godine 200 000 km bez ikakvih kvarova, samo redovan servis i ide na Mars , 550 kg natovaren bez problema cetvrtom brzinom ide uz karaulu (stari put). svako ko otvara kakvu radnju i kome treba iskreno bi mu preporucio caddy od 2012 godista 1.6 tdi 55 kw (nece ga moci poderati) .
@Kumaraaa Živa istina, jako kvalitetan i pozdan auto koji izvršava u potpunosti namjenu.
Trebali ste i ovog napravit da lici na Polo ili Golfa kao i predhodne pa da opet bude ruzan hahah
Isti ko i stari.
Isto njesra samo drugo pakovanje..