Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izuzetno ružno izgledaju ove led lampe naprijed. Na slikama su ok, uzivo ruzne do bola.
jedno od najljepših auta trenutno što se nude, po extra cijeni od samo 29 000 KM
Dobar
zašto kod nas nema u ponudi megan dizel sa 160 KS. po ponudi motora konkurencija ide dalje. vw (iako nisam ljubitelj) ide sa 150,180, pa i više konja. mislim da je 150 dovoljno, a ako već imaju u ponudi što ne priušte kupcima. opel ima u ponudi novu astru sa 160 KS (auto godine u evropi) uz bogatu opremu po cijeni megana sa 136 ks.
@GPower - Jako! :D
@GPower ma moram priznati ljepši mi ovaj megan što jest jerst samo malo jači motor i to je to. po meni
Slabo mi klixovci nesto sad vozate ova nova auta, samo ih ovako najavite, a prije bilo 'Vozili smo novi... ' ... Šta je reći?
Prešli na bicikla... Eco Power!
legao bi mi ovaj megane k'o politicaru fotelja