Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja će budala za ovo dati "već od 51.800" kad je novi volvo xc60 tu za samo 87.777 KM....
Dobar za provlačiti se kroz Vratnik ili Mahmutovac. Ovo kad uzmeš vani gdje imaš autoput ima smisla kod nas samo da dobiješ nove sijede.
Nekako mi izgleda ko da mu je 130 KS malo...
ma stavi ti vesnu zmijanac u njega ako hoces al 130 konja je nista za ovoliko auto i pare. hajde ova 4x4 verzija i nekako. ali za ove pare...ne hvala renault.
na papapiru sve bolje od boljeg auta a u stvarnosti nesto drugo...
Prejak je ;)
Nakon bezlične prosle generacije Koleosa, ovo konačno liči na auto
Ja sam imao koleosa stariju generaciju nema ruznijeg auta
mozemo mi pricat sta hocemo al brate ubili su dizajn auta nadmasili su vw .. samo pogledaj slike talismana, scenica pa evo i ovaj top top top !!!
Jos kad skontas da je pogon, motor i jos ponesto Nissan, onda znas da i kvaliteta ubija...
@Trojanac dCi motori su Renaultovi motori
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
francusko smece...samo imaju dobre zene...ali kad popiju 2 case vina...