Citroen C4 Aircross
0
Novi pristup kompaktnom SUV-u
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Današnji auti svi na isti kalup, malo promjene svjetlosnu grupaciju, masku, nabace,one lampice u svjetla sto je je audi poč\'o furat, nazad na farove isto rade s pozicijom i migavcima, i \'evo ga nov model... laički rečeno.
...negdje sam pročitao da su C-Crosser i 4007 među najkvalitetnijim ikada napravljenim unutar svojih brendova. To samo mogu zahvaliti japancima... :)
...PSA, znam, ali Mitsubishi nije u tom koncernu, samo imaju zajednički projekt na ovom vozilu, kao što su imali i na Outlanderu/C-crosser/4007... Nego velim da to nigdje ne piše, a ovo vozilo je Mitsubishi razvio, a ne Citroen ili Peugeot... Nemaju oni pojma o SUV-u...
@srle druze jesi ti znao da su peugeot, citroen i mitsubishi u koncernu isto kao sto su vw,skoda i seat i normalno je da im vozila lice jedno na drugo
Nigdje ne piše da je ovo ustvari Mitsubishi ASX u drugom pakovanju...
Ko prvi g0vn0 mrvi i to zubima!
a kako će sada specijalci izlijetati iz kombija, dok nisu u civilu?