Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li jedan u bijeloj boji za muftiju Zukorlica?
zvijer samo takva
.....decentno skrivena perverzna snaga nove limuzine iz bavarije....
Dobra zvijer.
meni u zadnjih 5 godina svaki bmw isti .Malo nasminkaju stariji model i to je to . Mercedes ima daleko bolju klasu .
a di se more porucit jedan vakav?
K*u*r*c*u ti mom sviraj, RS6 ce ga za marendu pojest. Boli istina.
otkud ti znas ko je bolj? sacekaj test! ..a ako je suditi prema proslim modelima, svaki M model je bolji od AMG-a u uporednim testovima ( onu skodu, pardon audi rs necu ni da spominjem), u to se mozes uvjeriti - top gear i sl. ps. podaci o ovom motoru nisu bas tacni, jer ce sasvim izvjesno ici preko 560 KS!
Kako nema kuke, otvori se ona mala plastika ispod pranja farova, kao da nikad nisi vidio BMW kuku?
Previse je glomazno \"sedmican\" inace motori su maca!
ovaj nema kuke
Suparnik iz mercedesa mu ne može ništa na stazi i to je cinjenica, nije samo auto bolje ako je brže do stotke
Dobar je, ali nedovoljno kad se uporedi sa suparnikom iz Mercedesa: E63 AMG 5.5-liter V8 twin-turbo 525KS i 700Nm(\"obična verzija\") 0-100 za 4,3 sekunde ili 557KS i 800Nm - AMG Performance Package, 0-100 za 4,2 sekunde
samo malo kasnite :) http://www.autoservis.ba/vijesti/svijet/658-novost-je-automatska-transmisija
godinama su bmw motori najbolji na svijetu, stoga je ovo samo jos jedan u nizu savrsenstava u auto-industriji! posebno mi se svidja bmw filozofija prikrivene zvijeri s obzirom da se tek manjim detaljima istice od ostatka serije, a ustvari je najsavrseniji automobile svoje klase na svijetu!
imam istog u garazi hehe