Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje receno u Sarajevu predstavljeni novi farovi (prednji i zadnji) za audi a4, pa ovi nisu normalni svega mi.... sta je ovdje novo osim cijene????
ma nije ni to slične štopaljke ima superb škoda
Nisi normalan ti ni svatko tko kaze da je isti kao prosli, placi sto nikad neces imati ni jednog ovakvog, a isto tako i bmw-a i mercedesa-a ciji si fan pa ne znas priznat drugome da valja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sto bi Dragan "merhaba" Covic rekao: sramota me, Papa se vozi u Fordu a ja u Audiju
a nekidan kupuje novog audija A8 od 177 000 KM,a kaze trebamo se ugledat na papu ;)
smeće...
Sto su ga pokrili kada ce ga svakako otkriti???
I kaze pezo, reno...citroen. Pored ovakve masine da kupis sebi kontejner s tockovima....nema bez svabe nista.
Ko li će od troglavog presjeništva zbaviti ovu pilu, al' sa blinkerima xD
Sta je ovo Adelajde mi ? Svaka cast , masinerija ! Francuzi na aparatima, doduse vise u servisima nego na aparatima.. el eto -.-
Nadam se da naši pošteni političari ovo nisu vidjeli
Bit ce komentara tipa: "sta je tu novo, samo farovi". Mislim, vec ih ima. Al to ce reci samo ljudi koji su fanovi mercedesa ili bmw-a, kao njihovi modeli se strasno puno mjenjaju i ne lice jedni na druge, ko iz neke stvari. Trebalo bi provest istrazivanje medu fanovima audia bmwa i mercedesa, i postavit neka pitanja da se vidi mjera subjektivnosti i objektivnosti. Rezultati bi vjerovarno bili: 1. BMW fanovi: subjektivnost 100% , objektivnost 0%. Bmw valja svaki, ostalo nista ne valja. Cak je i rolls royce u usporedbi sa bmwom x6 kako oni to kazu smece :). Zalosti. 2. Mercedesovci drugi . Ipak je to auto odavno statusni simbol. Pumpari, vlasnici trgovackih centara, tako da vjerovatno ne vide nista drugo osim mercedesa, jer se mora imat nisan, taman mu bio ruzan. 3. Audi fanovi, priznaju da valjaju svi kao sto i valjaju, ipak to su 3 svjetska premiuma, Sto se tice ovog a4, kapa do pada, izmjenjen prednji kraj komplet, pocevsi od linija branika, svjetala, maska nema slicnosti nikakve s proslom, linija totalno drugacija, nazad bas nesto novo, full prepoznatljiv novi model. Iskreno. Meni ne ide za rukom razlikovanje c i s klasa po zadnjem kraju. Sto se unutrasnjosti tice, savrseno. Kvaliteta, dizajn, konkurencija u ovom pogledu pada u vodu, vanjstina svakom po volji, ali izrada, kvalitet, audi je babo :) Pozdrav
Neozbiljno je BMWa i Mercedesa porediti sa VW-im prenapuhanim laznjacima. Dugo je taj mit prolazio kod naroda ali jos samo budala moze dati tolike pare za nesto sto je laz.
Ahmo smijesan si lik. Jako
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odavno jedno od najpouzdanijih auta, sa jako dobrim omjerom ulozenog-dobijenog...dobar kvalitet kako mehanike tako i unutrasnjosti, zvucna izolacija vrhunska, udobnost, lezanje na cesti itd...sve u svemu, bez obzira je li star 10 ili vise godina ili je najnoviji, kvalitet je na nivou. (nisu nagadjanja, ja kazem iz licnog iskustva)...
Ti nasao jedno istrazivanje medu 100 000 auta, vidio sam to. Godisnje se proda po 2 miliona bmw-a , audija i mercedesa. To je nikakav pokazatelj. Da bi se to utvrdilo treba na svjetskoj razini provest istrazivanje auta do neke starosti, gdje su prosli kroz razlicite uvjete sto je naravno skupo, a nebi imalo ni neku korist, taman netko s velikim novcem cita takva istrazivnja sta je pouzdanije. Novo, garancija, 4-5 godina, salji u bosnu.
moćan, malo je reći... transporter :)
Dodjoh. Procitah. I dosta mi za danas komentara. I razgulih.
Eh super, hvala bogu dosao je "novi" sad si mogu ovaj "stari" iz 2014 kupit jeftinije :))
Neka ih odmah voze u vladu, ionako ih uglavnom oni vozaju.
izvinjavam se ali samo da pitam jesu li ovo skinuli znak sa škode superb i stavili audijeve krugove
Zanimljivo da svako predstavljanje novog modela bude sa autom koje na sebi ima najmanje 20.000 dodatne opreme
opet u audiju prodaju mu.da za bubrege. facelift zovu novim autom