Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E raja prije nego sto pocnemo kritikovati ovo auto kako lici na toyotu i takve stvari moramo reci ovim toyotovcima da je njihova nova avensis cista kopija novog pasata a drugo toyota uvjek napravi drugi izgled svih svojih modela tako da njihova auta uvjek lice na neka druga. A ovo sto se zove jetta to je samo americko nazivanje jer oni su vazda posebni bili. Mimo svih ostalih. Niko ko volkwagen. najbolji design, motor a tek limarija.
pricajte sta hocete VW je zakon
ma skodaSKODA Svi je kopiraju zar ne znaju da je teska za voznju pogotovo u rikverc,vozac mora imati bar dva metra u sebi da bi je parkirao ili lcd ekran za voznju unazad...
Jetta se i do sada prodavala pod tim imenom u SAD i Kanadi...na trzistu ce se i nova zvati Bora
jel se iko od vas vozio u jetti od zada
zar nije vw bora nasljednik jette? golf sa ´repom´ u cetvrtoj generaciji... izgleda da u petoj generaciji vracaju staro ime... ili su ga i do sada koristili za americko trziste. ima li neko upucen?
toyota...imas pravo prvi put kad sam vidio spy fotke to sam isto rek'o
jest vala i ja bas gledam. pa nisu je mogli bolje kopirati a auto samo od sebe ruzno ko ...
ma pljunuta moja toyota corolla 2004 (north america version)