Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro nije baš toliko "nova verzija" ja ga imam preko 4mj.Mada i nije neka brojka velika wahah :D elem pohvale zaista je bombonica!
Unutrasnjojst je WOW!!! Prednji dio mi se ne svida bas, ali nije los, cijena je vise nego dobra za ovakvo auto.
A jest gadan, pa kako ovako
Najbolji mi je model sa 19. slike. A toyotu tradicionalno "hajem", japanac je to.
Brate slika 17 beton pogledaj sa lijeve i desne strane.
Vozim toyotu avensis d cat iz 2011.prvi vlasnik. vozilo je super.servis u okviru normalnih cijena ali lazete za potrosnju. Prosjek je 6.7 litara. Gradske 7.7 litara otvorenog puta 5.5 do 6
Jos da dodam ovo je prije drugi face lift nego novi model.ako bolje pogledate kao da je prepisana skola vw.zamjeni xvjetla i stopke malo suzi prednji dio i to je to.sve ostalo jsto kao i model 2011 i 2014(prvi face lift)
Ima pravo dobro dizajnirane retrovizore .Najbolke se vidi na slici 17/20.
Sto volim auta sa velikim ovim displej ekranima, nije bitno koje je auto :)