Spremna nova "Jetta"
0
Nova tehnologija uz klasični dizajn
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čisti sex :D
Dobar je, al ko voli! Nazad isto BMW 3ca a naprijed Honda Accord.... Eto ti...unutra vidi se tvrdoca prava... Iskrena kritika
sve iste rucke na vratima, iza volana, retrovizor itd itd, vec 20 godina! 1991 Jetta MK2 = 2011 Jetta MK6 Dakle, VW odvec smanjuje potrosnju svog proizvoda cijelih 20 godina, a samo danas to i objelodanjuje :) :)
Zbog ovoga nikad nebi kupio Audija, ako bi kupovao auto iz te klase. Pola djelova iz Golfa, lici na Dzetu... Bjez ba...
Imaocu Audija A4: Posto ti je ova Dzeta jarane? Imaocu Dzete: Posto ti je ovaj Audi jarane? Hebo lud zbunjenog. Samo zaljepit 4 kruga na haubu da niko pojma nema da je golf. Ili ako hoces da budes kul stavis na A4 natpis: vozimudzeti pozada.
ne jediiite govvvana \"strucnjaci\" avlijaneri.. lijep auto. samo kritikujete, jebbeni luzeri !!
puno, puno ljepsa od prethodne...
ma carlama
Ovi sto tvrde da je trash, fuj itd., najvjerovatnije voze Yuge , ili Golfove keca/dvicu.
kakvi ste samo vi luzeri i kokuzi...sjajan auto
VW rinaka debela, fuj!
Kakav je ovo audi?
Zmaj!!!