Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
auto koje jede sve ove šminkere lambe, ferarije, bugatije i ostalo
Ovom autu nema zamjerke... sem sto nije moj :D
Nisan bi vec trebao da razmislja o nasledniku. performanse su i dalje u vrhu, ali kada se pojavio bio je tehnoloski ispred konkurencije. sada to vise nije a i izgled malo zastareo.
lol😂 razumijem te
Nevjerovatno koliko komentara kako je vrhunsko, zvijer, najbolje, a osim igrice niko ga nigdje nije provozao. Nas narod nek se uhvati octavie i tisina, ne pitaju dzabe na piku za svako auto zapremnine preko 2.0 a da nije dizel koliko to trosi?
Odličan.
Zvijer na tockovima,perfektan u svakom detalju..a V6 je brrr..bice moj kad tad..
ja se uvijek sjetim paula walkera kad mi neko spomene ovaj model nissana... prosto obozavam ovo auto... :D
on je vise povezan sa R34 Skyline-om, ali da vozao je i R35icu :) ima klipova na yt
Ovaj gore Glupan je u pravu, šta ste navalili na čojka, ferrari i ovaj GTR uopšte nisu u istom segmentu auta, ferrari je super luxuzni sportski auto, jel mislite da kupci ferrarija kupuju samo zbog brzine i toga da nekog "pojedu" na putu, ferrari -prestige, superluxuz takoreći način života...
ferrari i superluksuz, hajde razmisli malo
Izvolite. U PM stroja.
Mogli su ga komotno stavit u kategoriju ljepotice, zasjenio bi sve one plastične instagramuše.
Godzilla!
Mktor 3.8, V8 aj mati mila. Ovaj klix je čudo.
GTR je V6, ne V8.
GTR je V6 ne V8.
bravo iato sam htio komentatisati...
Jako lijep dizajn za promjenu