Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moji papcovi, sta bi Vi samo u svom jadnom zivotu dali za ovako lijepo auto, nego skuckajte se za golfa 2 i laganini.............jadovi
Sad znam sta cu kupiti kad prodam svog obicnog JUKA-a
Nijemci prave vrhunska auta, al\' su na Balkanu precijenjeni i to je to. Pozdrav za MANGA .....GT-Rrrrrrrrrrrrrrrrrr.
sigurno niste sjeli u bmw cim vam je nisan auto :) hah
realno, prednji dio nije toliko ni uzasan, ali je moglo bolje... ostalo je vrhunski! sjedio sam u juke-u i vidio sta sve nudi i mogu reci da je sigurno dobar! Nissanovi motori su odavno dobri, a mogu misliti tek ovog monstruma!
Aferim, dobro si im rekao, mada to kod njih ne pali. Bolje kupiti Golfa 6ticu, a Passat je vrhunac, platiti više, i opet se voziti u manje opremljenom autu. Ima ona uzrečica, kaže poželio sam djevojku kao VW posjetu servisu. Nešto najromantičnije što možete reći curi je to ;)
Smirite se ljudi ovo je reklamna fora i prototip za ispitivanje tehnoloških caka i reakcija tržišta. Nissan vaše (pardon naše) komentare neće uzimati u obzir. Inače NISSAN je stalno u usponu i odavno baca rukavice najboljima....Mogu to potvrditi, jer vozim Nissan Note 1.6 tekna, vrhunski opremljen, prostran, udoban, praktičan jednako ili bolje nego recimo Golf, a mašala jeftiniji. Ima ABS,ESP, automatske senzore za kišu, za svijetla, mini hladnjak...i još toga. Bez ikakvog kvara već 5 godina 80 000 km, i sada je utegnut kao da je iz salona, a vi kupujte i dalje skupe nijemce jer kao lako vam je za servis. Meni servis treba samo za promijenit ulje.
Ajd kad vidis zenu da ovo vozi njima su ova cuda \"simpaticna\" a onaj obicni nije bio ni skup. Ali koji vrag tjera ozbiljnog muskarca da ovu kreaturu od auta kupi
masina
ja ruznije auto s vana u zivotu nisam vidio,a unutra je kao svemirski brod
najruznije auto u zadnjih 40god
ma smece,ruzan malo je reci