Prodaja u Evropi početkom 2013.
1
Nissan Juke Nismo na svjetskoj premijeri u Le Mansu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitas text i skontaces da su na premijeri !
A gdje ste onda ako niste na premijeri?
Fadila.... - Znaci, Sulejman i Fadila, to je bila velika ljubav, duga ljubav, veza..- Samo on krije, on je vise sad, o\'so na stranu onu... - Gospoda diplomate, ovo ono... - Pobo*zan covjek, ali nije bio tad kad je sa mojom sestrom hod\'o.. - A jel\' ? Ku*rvo se, jeste... - E joooooj, znaci takav je bio nestasan.. Jest, jest, on je sa mojom sestrom, Tihic hod\'o.. E sad znamo, znaci Sulejmane.. usli smo ti u trag !!!
Dobio sam dobar plac, valjda preko veze, jer gospodin Tihic, Sulejman Tihic, to je valjda ku*rv*ar moje sestre, sa sestrom mi je hod\'o malo vise.. -A jel\' ?!..Jeste .. Aaaaaaa, nisu se uzeli... - Sa sestrom Fadilom mi hod\'o Tihic, hahaha... Pa da su se bo*gdom uzeli, sad bi bilo i para, ov\'da da se dzipci kakvi poredaju ? Volio bih i ja, im\'o bih bez problema ikakav zivot, ne bih prodav\'o ove paprike.... - Pa ja, e jooooooj, znaci da pozdravimo Sulejmana Tihica.. evo pozdravljamo Sulejmana Tihica koji se zabavlj\'o sa tvojom sestrom... Iz Zavidovica, selo Brijeg... - Kako se zove sestra ?