Hyundai najavljuje novi model
0
Nastavak "i" porodice sa novim i40
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nama ste se smijali prije 30 godina,a vidite gdje smo sada!Toyota rules!
Ovo je dizajn a ne one odvratne VW kocke,koje lice jedna na drugu i sve gore sa svakim novim modelom
a kazu da je italija tito za dizajn HAHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHA.......................
FIAT, Alfa i Lancia GLEDAJU i PLAČU skriveni iza zavjese, ispod stola, iza zida, po kancelarijama, izbjegavajući priznanje kapitulacije.
Svaka cas na ovako lijepom dizajnu,nema price jednostavno mocno auto,nevjerovatno kakav napredak Hyundai firme u auto industriji mislim da ce za nekih par godina ova kompanija bit u samom vrhu elite (autoindustrije).
@x_x Sta seljak zna sta je auto..Bitno je da je Svapsko pa nek je i govno dobro je..Pogledaj malo kakav su Koreanci skok napravili u zadnjih par godina na polju auto industrije..Pogledaj malo novu Sonatu, Coupe ili Kia Cadenzu, Optimu, Sportage pa onda pricaj..Nikada selo iz seljaka istjerati majku mu..
Kad se to prvo pravio karavan pa onda ostale verzije? To ima samo kod cundajia... Sranjec
@4636 Bravo majstore,kako je nisam odmah prepoznao,mada lici i na golfa 2. Ali je to ipak fiesta iz 86\',redizajn.
Hmmm... Ford Fiesta?