Premijera u Ženevi
11
Najavljen Audi S3 Sportback
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@"Novi rs3 ce pojest amg " Nije još ni izašao, ali ti već znaš ko će koga pojest, priečkat ćemo i novi A45 AMG Black Series ;)
svi nalik jedan drugom, dosadan audi postao....
obojica nemate pojma.Stari rs3 ubrzava isto kao amg 4,6 do100kmh. Novi rs3 ce pojest amg
moj frod stari nikad se ne kvari a sta sam sta sam radioooo !!!!
@@/////AMG Jel' ti treba crtat, to što si našao na youtubu je stari model, jesi li toliko informatički nepismen pa ne znaš da odeš na zvaničnu audijevu stranicu na kojoj se nalazi novi A3 i njegov trenutno najjači model S3?? Na ovom članku je novi S3 dok novi RS3 nije ni izašao, NEMA GA, to je stari koji ima 340 KS dok A45 AMG ima 360KS, shvati da je A45 AMG jači od novog S3 i od starog RS3.
Vidim otišao si pogledao RS3 2013 i poklopio se ušima on jede za doručak ovog nalig amg-a sa 4 cilindra
Evo ti konju dokaz http://www.youtube.com/watch?v=B03YlfA1yvQ
Ma ti si bolestan ne znaš šta pričaš idi liječi se otiđi na you tube ukucaj audi RS3 2013
@@/////AMG Zar je toliko teško otići na www.audi.de , pronađi mi tamo verziju RS3??? Ovaj A3 nema RS3 verziju, to o čemu ti govoriš je STARI RS3, i on ima motor od 2,5L i 340KS. Dok A45 AMG ima motor 2.0L sa 360KS, tako da nemoj ti jest ono što posereš paša moj solidni.
Pogledaj malo bolje RS3 postoji i koristi 2.5 V5 sa turbom ovaj tvoj amg mu ne može ništa tako da ne rise boga ti.
jes jeftino ba
a fakat ne vidim smisao one reklame koju si postavio. besmisleno. Ja cijenim oba auta i iz sopstvenog iskustva mogu reci (Audi a3 8p i bmw f20) koji je bolji bar sto se dinamike voznje tice, ponasanja na cesti itd al hajd, svi misle koji bolje povuce prvih 30 metara taj je bolji auto
http://www.youtube.com/watch?v=XcLq8oLmiQU Evo pa pogledaj. Kao prvo ovo je BMW M135i sto znaci da nije pravi M model, a dere najjacu izvedbu Audi RS3 u tom segmentu. Sta ce tek bit kad izadje izvedba BMW F20 M1. Ukoliko si pratio detaljno prvi video mogao si da vidis koliko je bmw napredniji sto se tice dinamike voznje, a ne ko u rs3 natrpaj konja u auto a u okukama samo dobijes ''understeer''. Na drag raceu Audi je brzi do 100kmh a poslije ga BMW dere.
Jedini koji imaju najblje rejesenje za onaj Display u autu..BoradComputer il ti ga MultifuctionDisplej il navigacija...Stvarno je sekstra ono sto se izvlaci onaj ekrean a ne kao kod nekih fiksiran... Svaka cast Audi...i za farove
http://www.youtube.com/watch?v=JR67axWJi48