Uskoro spreman za premijeru
0
Na proljeće stiže novi Ford Mondeo
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde cigane, sjedi u svoju dvicu sa pet boja na sebi.
Ne prdi, strava je....
u moju avliju samo BMW
Po izgledu nije los... Mada sumnjam u kvalitet ipak se zna ko ga pravi..
E ovo je novi model, a ne kao onaj VW, lafo novi passat a ono passat 6 sa drugačijim svjetlosnim grupama, ispod sve isto. Mondeo svjetlosnu godinu ispred njega uvijek bio
sprijeda jedino lici malo na aston martina, zbog maske, ali sva auta lice na neko.
Kiko stari dao sam ti dislike, heheheh
a kupio si sebi kompjuter i placas internet?
Nemam rapa da kupim ni onog karavana iz 96 od 3-4 milje a da gledam ovo..
kopija insignije s prijaeda a zadnji dio audi 7! pogledajte slike dotičnih auta, pa onda reagujte!!! dajte ljudi, ko mi da dislike, odma neka skoci kroz porozor!
ma sila auto :D Nisam imao pare golfa da kupim a ni polovnog stojadina ali sam na kraju uspijo da skupim kupio sam forda starog dvaest godina Ref. Moj ford stari nikad se ne kvari a sta sam mu, sta sam mu radio gore dole, gore dole joj, joj, joj curicama svake noci dusu sam mu vadio Ne kaze se dzaba ford masina Milicija nikad me nije dirala pali fordo, pali kao mina kaseta je u njemu pa zasvirava Nudio me jedan stari cigo ajde kume dam` ga prodas molim te, evo opela evo 1000 maraka umalo sam digo ali se od forda nisam mogo rastati
Đe si Maserati eee?? Ne znaju ljudi sta je auto, zato i pricaju ovako da Ford valja! Prvo im auto Ford i odmah se naloze na njega, a nemaju pojma sta su ostala auta!
Samo cigani voze Ford :)