Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji odavno sa petero vrata. O cemu vi pricate pobogu? Razlika je u rukohvatu koji je premjesten u okvir prozora i to je sve.
Bravo za Suzuki, nisu nesto previse upadljivi s dizajnom, ali su postali dobra alternativa skupljim proizvodjacima. Podigli su nivo kvalitete i dalje rasturaju s malim benzinskim motorima, a dosljedni su sto se tice kompaktnih dimenzija - ako kazu mali auto, onda je stvarno mali auto. Btw, nova Vitara se izgleda prodaje k'o halva kod nas, svaki dan u gradu vidim barem par modela. I simpa izgleda.
Kod suzukija u osnovnoj verziji dobijes opreme koju kod evropskih vozila moras doplatiti min. 5 milja i vise. Moj prvi auto je bio Suzuki swift, 93. godiste. Limarija mu je bila losa, ali je zato motor bio extra dobar. 1.6 benzin, 90 ks. Bas je letio, jer je bio lagan.
Corsa je imala malo manje opreme ali jeftinija 2500 KM. Opel cetiri godine garancije,Swift tri.... Tako da ti ova prica i ne pije vode,mada sam i ja tako razmišljao dok nisam sam vidio...
Ja proje godinu dana isao u salon i gledao Swifta.Imao regularno petero vrata...Ne znam o čemu pričate stvarno...
Suzuki je definitivno u 2 zadnje generacije modela podigao kvalitet na zavidan nivo. Citao sam statistike kvalitete koja se vrsi maksimalno nezavisno tj. samo vlasnici vozila ucestvuju u anketi "kosooki" danas prave kvalitetnija, a jeftinija vozila od evropljana
Zngodan autićak,dobar omjer cjene i kvalitete.
💆