Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram priznati, nerado, da je bolji od mog golfa - inace, vrhunskog auta...
kojeg golfa vozas, dvojku? :)
golf prejak
Vjerodostojna kopija, ali i dalje je X ljepsi...
svako razlicit okus ima drug moj
Auuuu sto je dobar ovaj mercedes a koliko para kosta da prodam ficu golfa 1 i fiata punto nece biti dovoljno haha
oba bubrega i opet bi ti falilo
Ova autoindustrija se previse kurci s ovim autima, pa ovi nasi avlijaneri sad vec nemaju pojma, a tek sta sve dolazi
Bog na nebesima,mercedes na zemlji :-)
A uvazeni komentatori niko ne spominje kako su svi moguci proizvodjaci kopirali mercedesovu CLS klasu, pionira takve vrste vozila? bmw 6 grancoupe, audi a7, passat cc i tako dalje? CLA su takodjer vec iskopirali svi navedeni :) ovo je mercedes napravio cisto da uzme dio kolaca od x6, jer postoje ljudi i kojima se to svidja, meni ne pretjerano ali daleko je ljepsi od x6 :)
Mercedes je inace vrhunsko auto, ali ovo im ne treba da proizvode skoro pa isto kao i njihov konkurent BMW. Moglo je to i na drugi nacin :D :P
kopirali od golfa kameru sto izlazi ispod znaka
Kako je ovo auto samo nepraktično, izgleda kao da ga je Kinez dizajnirao, a vjerovatno je i najviše namjenjen kineskom tržištu.
I kad neko kaze pezo, reno, citroen...usro bi se odmah. Nema bez svabe nista.
joj jesi plitak,pa svi naravno vise vole bembaru i merca,al jel tl svi mogu priustiti,jednk su zelje,a drugo su mogucnosti,uostallm francuzi pogotovo pezo imaju strasnu novu liniju,pogotov novi 508 i 308,ne ko ovi naravno,al ipet odlicna auta
@Emir, džaba se trudiš, to je džiberov jedini komentar, duhovito zar ne :/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svicarske novine pisu :MERCEDES KLONIRO BMW X6
Svicarske novine pisu :MERCEDES KLONIRO BMW X6.
Mercedes je dno dotakao.BMW mu je odmakao ko i nama Olimpijske igre!
Prijatelju uz dužno poštovanje, ali ti o automobilima nemaš pojma. Tvoja izjava je ravna razmišljanju tinejdžera u dobi od 16-20 godina. A isto bih ti napisao i kada bi rekao obrnuto!
Druze ako cemo realno..tvoje simpatiziranje Mercedesa..kao brenda.."onog" Mercedesa iz 90tih nije na mjestu..pogledaj statistiku..BMW je jedina firma koja je prije 2 godine..statistike govore..u doba najvece recesije povecala prodaju i proizvodnju za 5 % u odnosu na sve ostale renomirane marke..Mercedes je upravo iskopirao X6..o cemu pricamo..ne znam sta je u ovoj kopiji interesantno..? Mercedes trenutno vodi borbu sa VW korporacijom..i to je sve..i dovoljna je konstatacija u cjenovnom rangu..koja kaze da je osnovni model bmw 5..skuplji za 12 000KM u odnosu na osnovni model nove E klase..nit sam ja to reko nit REFIK IZ LOGAVINE,vec strucnjaci japanci njemackog kova,i ne moram pogađati da ti vozis golfa!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moze li Yugo u zamjenu uz manju doplatu?
Sad Sangjong ima vec dva konkurenta.. Ali, ako bih kupovao uzeo bih naravno original.
Mecka je mecka
dizajniran kao direktna kopija